Get 10% off your first purchase as a Newsletter subscriber.

Julebordsesong


Julebordsesongen er like rundt hjørnet, og det er på tide å finne frem finstasen. Hva med å matche kjolen med en lekker og praktisk veske, eller entre dansegulvet i elegante Norske Aurlandsko?

Aurlands anbefaler til julebordet: 

 

Vetla Skulderveske

Vetla er den stilrene, lille vesken, som passer til hverdag, fritid og fest. Vesken er laget av kvalitetslær og lukkes med magnetlås. På vesken finner du også en tiøring, som er kjennetegnet til Aurlands. 

Se utvalget her

Aften Clutch og skulderveske 

Aften skulderveske er den ideale vesken til å kose seg på en fin aften. Vesken leveres med skulderreim og bærehåndtak, slik at den kan brukes som skulderveske og clutchveske. Reimene er håndflettet og festet med karabiner slik at de lett kan skiftes.

Se utvalget her

Aurlands Fjong 

Fjong er vesken for deg som ønsker å ha med deg litt mer på julebordet. Vesken er laget av lær av høy kvalitet, med glidelås som lukking. Det er også en liten lomme på innsiden hvor det er plass til nøkler eller telefon. Vesken egner seg også til jobb og bytur.

Se utvalget her

Aurlands Belte 

Beltet er laget i svart høykvalitetsskinn og spennen er sølvfarget. Beltet kan kjøpes i tre forskjellige lengder, og kommer i mange ulike farger. 

Se utvalget her

Aurlands Buxton 

"Aurlands Buxton - The original Penny Loafer" er en oppgradert versjon av den kjente Aurlandskoen. Den fremstår mer lik den opprinnelige Aurlandskoen og er samtidig mer elegant og moderne. Aurlands Buxton passer til både dress og kjole. 

Se utvalget her

 


Leave a comment