Get 10% off your first purchase as a Newsletter subscriber.

News — rabattkode RSS



Morsdag

12.02.2023 feirer vi alle mødre Gled din mor med elegante og tidløse kvalitetsprodukter, designet og produsert i Norge Med rabattkoden “MOR23” får du hele 20% rabatt på Aften, Vetla og Liti Tilbudet gjelder frem til 12.02.2023   5 gavetips til morsdag   Aften Aften er den perfekte vesken for en hyggelig aften. Vesken er enkel, elegant og fungerer både som en skulderveske og clutch veske -20% rabatt med koden “MOR23” Se mer her   Vetla Vetla er den lille vesken som passer til både hverdag, fritid og fest. Vesken er elegant og enkel. -20% rabatt med koden “MOR23”  Se mer her Toalettveske I Aurlands Toalettveske kan mor organisere sine skjønnhetsprodukter. Veskene er laget av kvalitetslær og har en praktisk lukkemekanisme med glidelås.  Se mer her...

Continue reading




Rabatt på nye farger og fotokonkurranse

Det er høstferie i Sogn. Vi holder butikken åpen mandag til lørdag, fra 10:00-16:00. På instagram kan du delta i vår fotokonkurranse. Hvis du deler bilde av dine Aurlandsko eller Aurlandsveske i denne høstferieuken, kan du vinne et gavekort i verdi av 100 NOK. I samme tidsrom får du 20% rabatt på produktene i fargene kastanje og kaffe latte. Bruk kode HASUTFERIE2021, så tilpasser beløpet seg ved utsjekk.  Ha fin høstferie - uansett om du er på fjellet, ved sjøen, på stranda eller på jobb. 

Continue reading



15% rabatt på bunadsko

Til og med 30. september 2021 får newsletter abonnentene våre 15% rabatt på våre bunadsko. Med rabattkoden BUNAD 2021. Er du investert til høst konfirmasjon i år? Ønsker du deg bunadsko som ikke bare er elegante og komfortable, men også norske? Bunadskoene våre er laget i Aurland, Vestland. Spennene er av ekte sølv og laget på Voss av Vossasylv.  

Continue reading