Få 10% rabatt når du bestiller som Newsletter abonnement!

Omgivelser


 Aurland

Aurland Skofabrikk holder til i Aurland, en liten bygd innerst i Sognefjorden der fjord møter fjell. De lokale attraksjonene er mange, fra kulturarv hos Aurlands til Spektakulære Stegastein, et utsiktspunkt 650 meter rett over fjorden. Dersom du er glad i fjellturer og vill natur, har du kommet til rett sted. De omkrigliggende fjellene byr på flust av førsteklasses turer med utsikt til fjord og fjell.

Ta en titt på Norway`s best nettsider, hvor du finner mange spennende attraksjoner og turer i vårt nabolag

 Opplevelser

Blant de mange attraksjonene i Aurland, er Aurlandsdalen blant favorittene. Aurlandsdalen er en 19 km lang tur fra Østerbø til Vassbygdi. Denne turen byr på ville utsiktspunkter og en av Norges størst jettegryte. 

Les mer om ville, vakre Aurlandsdalen her

 Overnatting

Bo behagelig i idylliske omgivelser på 'boutique-style' Hotel Aurlandsfjord, mens du opplever fjordperlene Aurland her å by på. Hotel Aurlandsfjord er et fjordhotell sentralt i Aurland med rolig atmosfære. Med kort vei til fjord, fjell og sentrum, er dette en ypperlig plass å oppholde seg. 

Alle gjeste på Hotel Aurlandsfjord får også 15% rabatt på alle Aurlands produkter. Disse kan kjøpes lokalt i fabrikken bare noen hundre meter fra hotellet, eller på Aurlands Outlet i Flåm. 

Book ditt opphold her

 Mat og drikke

Ønsker du deg en fantastisk matopplevelse med smaker fra det lokale? Da anbefaler vi restauranten på Hotel Aurlandsfjord. Her får du ta del i smaker fra inn og utland basert på lokale råvarer. Maten skal være genuin og ærlig, laget fra grunnen av, og være smakfull og nyskapende