Bekomm 10% auf deine erste Bestellung als Newsletter Abonnent.

Aurlands såler


Aurlandsko kommer med forskjellige såler. Vårt utvalg består av lærsåle, gummisåle, grov gummisåle og gummisåle med hel.

Buxton

Gummisålen er en god "allround" såle som er myk å gå på og som gir feste på glatte underlag. På modellen Buxton har sålen alltid hel. En kan få gummisålene i mørk brun, naturell og sort.

Skinnsålen er elegant og fin å danse på, men er glatt og derfor ikke egnet i regnvær. Skinnsålen er den originale sålen til Aurlandskoen, som har vært produsert siden 1934. På modellen Buxton har skinnsålen alltid hel, og selve sålen sys på. En kan få skinnsålene i mørk brun, naturell og sort.  

Wangen

Gummisålen er en god "allround" såle som er myk å gå på og som gir feste på glatte underlag. Modellen Wangen har gummisåler i fargene mørk brun, sort, naturell og hvit. En kan også få Wangen med grov såle. De grove gummisålene er ekstra slitesterke og tåler kulden bedre, en lett og god hverdagssko.

Skinnsålen er fin å danse på, men er glatt og er derfor ikke egnet i regnvær. Skinnsålen er den originale sålen til Aurlandskoen, som har vært produsert siden 1934. Sålene produseres i fargene. Sålene på Wangen limes på.