Få 10% rabatt når du bestiller som Newsletter abonnement!

Nyheter RSSNå er det enklere å bestille fra utlandet!

Nå er det enklere å bestille fra utlandet! :-) Vi har endret våre betingelser. fra nå an kan du bestille fra utlandet med full kostnadskontroll, inklusive MVA, toll og andre importkostnader som måtte oppstå ved levering til utlandet. Til Europa betaler du 250 NOK i frakt, til resten av verden 450 NOK i frakt. Aurlands.com tar alle kostnader som oppstår ved importen, altså MVA, toll og gebyrer. Du finner mer informasjon om frakt her.

Fortsett å leseVi åpner ny butikk!

  Påsken nærmer seg med stormskritt, og det er med stor glede vi kan dele nyheten om vi åpner ny pop up butikk i Flåm lørdag 09.04.2022. I den forbindelse gir vi ut hele 20% rabatt på alle produkter i vår nye butikk, et tilbud som varer hele påsken! Så ta gjerne turen til Flåm i påsken, og bli med å feire åpningen av vår nye butikk med kake og mange andre kjekke aktiviteter. Les gjerne mer om påskeprogrammet i Flåm her: https://www.norwaysbest.com/no/pakker/paskeprogram-i-flam/ Du finner oss i «gamle Toget Kafé» i hjertet av Flåm sentrum. Velkommen innom!

Fortsett å leseEkte norske bunadsko

Ønsker du deg bunadsko som ikke bare er elegante og komfortable, men også norske? Aurlands har nå bunadsko, med ekte sølvspenne fra Vossasylv.  Bunadskoen er basert på våre tradisjonelle skomodeller; Buxton og Wangen. Sølvspennet er av ekte sølv, og er laget på Voss av Vossasylv. Har du skospenne selv og ønsker å buke det på dine aurlands bunadsko, kan du sende de inn til Aurlands skofabrikk og vi syr de på bunadskoene for deg. Vil du lese meir om sølvspennet, sjekk ut https://nettbutikk.vossasylv.no/sok?s=skosp&tab=searchResultsPageTabProducts    

Fortsett å leseEt par "ekte Aurlandsko"

I episode 5 av sesong to av Lykkeland som kommer på NRK ble i går kveld gitt vekk et par "ekte Aurlandsko" som gave. Vi fikk mange meldinger i går kveld fra våre venner og følgere. I tillegg fikk vi mange spørsmål fra folk som var forundret at de "ekte Aurlandsko" finnes fortsatt i dag og at de blir produsert i Norge. I Aurland. Her kan du lese litt mer om serien og hva NRK samlet av fakta til denne episoden. Punkt 8 er Aurlandskoen.  Her finner du mer om historien vår - besøk oss gjerne i vår levende museum! Her finner du vår Buxton naturell Nappa:

Fortsett å leseØnskeliste fra Aurlands

Ønskelista har tradisjonen hos oss i Aurland Skofabrikk! Hvert år deler vi ut ønskelista vår. Her kan du markere hva du ønsker deg og sende lista til oss per e-post til oss. Eller du kommenterer på Facebook eller Instagram. Alle som deler sine ønsker deltar i trekningen for et valgfritt produkt fra lista si.

Fortsett å lese