25% BLACKWEEKEND rabatt på utvalgte produkter. Se produktene her. Rabattkode: BLACKWEEKEND

Nyheter RSS500kr gavekort per 3000kr bestillingsverdi

Frem til 15. desember får du 500kr gavekort for hver 3000kr i bestillingsverdi.  Du kan enten legge inn produktet i varekurven, der ser du at beløpet tilpasser seg automatisk. Eller vi sender deg gavekortet når vi mottar bestillingen din. Bestiller du for 3000kr får du altså 500kr gavekort;. Når du bestiller for 6000kr, så får du 1000kr i gavekort.

Fortsett å lese
Julegaver fra Aurlands

Vi har utvidet byttefristen vår til 31.01.2022 slik at de du gir gavene til har tid til å bytte størrelse, farge og modell.Hvis du ikke vet hva du skal gi, så kan du bestille gavekort enten digital eller per post.

Fortsett å leseRabatt på nye farger og fotokonkurranse

Det er høstferie i Sogn. Vi holder butikken åpen mandag til lørdag, fra 10:00-16:00. På instagram kan du delta i vår fotokonkurranse. Hvis du deler bilde av dine Aurlandsko eller Aurlandsveske i denne høstferieuken, kan du vinne et gavekort i verdi av 100 NOK. I samme tidsrom får du 20% rabatt på produktene i fargene kastanje og kaffe latte. Bruk kode HASUTFERIE2021, så tilpasser beløpet seg ved utsjekk.  Ha fin høstferie - uansett om du er på fjellet, ved sjøen, på stranda eller på jobb. 

Fortsett å leseUtsalg - Hva produkter finnes der? Hva betyr b-vare når dere kjøper hos oss?

Produkter som har redusert pris av ulike grunner, samler vi i utsalget vårt på nett. prisene er som oftest redusert på grunnen av: Modellen er utgått - det betyr vi har bare neo få sko på lager, som oftest ikke i alle størrelser. Lagertømming: Vi har for mye lagerbeholdning av et bestemt produkt, og vil gjerne tømme lageret vårt. B-Vare: B-vare er et produkt med kosmetiske småfeil. Som oftest er det små bruksmerker på sålen - spesiell lærsåler. Nederst ser dere noe eksempler på et bilde. Ved de fleste av disse små feilene kan man ikke se forskjellen til a-vare mer etter første dagen i bruk. Bruksmerkene kommer enten ifra sko som har blitt prøvd på - det kan være...

Fortsett å lese