Få 10% rabatt når du bestiller for første gang som Newsletter abonnement!

Frakt, MVA og toll


Frakt i Norge tilbys kostnadsfritt for bestillinger over 500 NOK, uansett størrelse på bestillingen. For bestillinger under 500 NOK beregnes det 100 NOK i fraktkostnader. Du kan også bestille "klikk og hent" og hente pakken din i fabrikkutsalget vårt i Aurland. Det blir beregnet 25% MVA for salg i Norge, prisene blir vist inkl. MVA.

Frakt til Europa koster 600 NOK, uansett størrelsen av bestillingen. Når det blir valgt utlandet som fraktadresse, blir det ikke beregnet MVA og prisen tilpasser seg i varekorgen. Aurlands.com tar intet ansvar for eventuelle importkostnader, tollavgifter, merverdiavgift eller andre gebyrer som måtte ilegges av destinasjonslandets tollmyndigheter.

I alle andre land koster frakt 900 NOK, uansett størrelsen på bestillingen. Når det blir valgt utlandet som fraktadresse, blir det ikke beregnet MVA og prisen tilpasser seg i varekorgen. Aurlands.com tar intet ansvar for eventuelle importkostnader, tollavgifter, merverdiavgift eller andre gebyrer som måtte ilegges av destinasjonslandets tollmyndigheter.

 

  frakt retur
Norge under 500 NOK 200 200
Norge over 500 NOK - -
Hent i butikk - -
Europa 600 600
Utland, resterende 900 900