Få 10% rabatt når du bestiller som Newsletter abonnement!

Behandling av produkt


Læret som benyttes i alle varianter av Aurlands har en tykkelse på 2,0 – 2,4 mm. Skoen bør derfor være litt stram som ny for å oppnå best passform, da skoen vil tilpasse seg foten ved bruk.

Dersom læret skulle bli vått er det viktig å la skinnet tørke i romtemperatur. Dersom det tørkes ved for høy temperatur, risikerer man at skinnet trekker seg sammen, og kan da bli tørt og stivt. For kromskinn anbefaler vi Aurlands egne lærfett, som er fargenøytralt og risikofritt for vedlikehold av skoen.

Rengjør produktet med en fuktig, myk bomullsklut og la det tørke i romtemperatur. Påfør deretter et tynt lag med lærfett med en myk bomullsklut, skobørste eller med hånden direkte. La lærfettet trekke inn i skinnet et par timer før en til slutt eventuelt tørker av overflødig lærfett.

Vedlikehold av produkter i glatt skinn

Vi anbefaler Aurlands egne lærfett som er fargenøytralt og silikonfritt.

Rengjør produktet med en fuktig, myk bomullsklut og la det tørke i romtemperatur. Påfør deretter et tynt lag med lærfett med en myk bomullsklut, skobørste eller med hånden direkte. La dette trekke inn i et par timer og tørk deretter av overflødig lærfett

 

Vedlikehold av produkter i nubuck

For at nubuck skinn skal holde seg mykt og fint anbefaler vi at det behandles jevnlig med impregneringsspray som er tilpasset for nubuck skinn. 

Vi anbefaler å bruke «Aquastop» fra Gala. Rengjør produktet med en skobørste med messingbust tilpasset for nubuck. Dette fjerner støv og smuss. Vær forsiktig med skobørsten i sømmene. Spray deretter med impregneringsspray og la det tørke.

 
 

Vegetabilsk lær

Vegetabilsk farget lær har en naturlig aldringsprosess. For vedlikehold av produktet anbefaler vi Aurlands egne lærfett som er fargenøytralt og silikonfritt.

Rengjør produktet med en fuktig, myk bomullsklut og la det tørke i romtemperatur. Påfør deretter et tynt lag med lærfett med en myk bomullsklut, skobørste eller med hånden direkte. La dette trekke inn i et par timer og tørk deretter av overflødig lærfett.

 

 

 

Les mer om vårt egne lærfett her