Get 10% off your first purchase as a Newsletter subscriber.

News — Penny Loafer RSS



Vi rydder lageret

Nå får du utvalgte varer til 50% rabatt med rabattkoden “AURLANDS50” Rabatten gjelder kun utvalgte varer og størrelser.  Buxton Black Nappa 50% rabatt på størrelse 41, 42, 43 og 44 med gummisåle Kjøp her Buxton Navy Nubuck 50% rabatt på størrelse 40, 44 og 45 med lærsåle Kjøp her Buxton Ochre Nubuck 50% rabatt på størrelse 43, 44 og 45 med lærsåle Kjøp her Buxton Sand Nubuck 50% rabatt på størrelse 43, 44 og 45  med lærsåle Kjøp her Buxton Forrest Nubuck 50% rabatt på størrelse 43, 44 og 45  med lærsåle Kjøp her  

Continue reading



Besøk oss i sommer

Ta turen til idylliske Aurland i sommer, og opplev spektakulære omgivelser i bygden der fjord møter fjell. Aurland er kjent for sine mange unike attraksjoner, som Nærøyfjorden, Stegsatein utsiktspunkt, fantastiske Flåmsbana, verdenskjente Aurlandskoen og mye mer.  I Aurlands skofabrikk foregår all produksjon av Aurlands produkter, og her har vi også et av våre to utsalg. Vår andre butikk Aurlands Outlet finner sted i Flåm, en kort kjøretur fra Aurland.  Dersom du ønsker å lære om håndverkstradisjonen og historien til Aurlandskoen «The Original Penny Loafer», kan du bestille en guidet omvisning i fabrikken vår. Her kan du få oppleve å se hvordan skoen blir laget, i møte med skomakeren.

Continue reading



Vi åpner ny butikk!

  Påsken nærmer seg med stormskritt, og det er med stor glede vi kan dele nyheten om vi åpner ny pop up butikk i Flåm lørdag 09.04.2022. I den forbindelse gir vi ut hele 20% rabatt på alle produkter i vår nye butikk, et tilbud som varer hele påsken! Så ta gjerne turen til Flåm i påsken, og bli med å feire åpningen av vår nye butikk med kake og mange andre kjekke aktiviteter. Les gjerne mer om påskeprogrammet i Flåm her: https://www.norwaysbest.com/no/pakker/paskeprogram-i-flam/ Du finner oss i «gamle Toget Kafé» i hjertet av Flåm sentrum. Velkommen innom!

Continue reading