Få 10% rabatt på din første bestilling som newsletter abonnent. Rabattkode: WELCOME

Nyheter RSSRabatt på nye farger og fotokonkurranse

Det er høstferie i Sogn. Vi holder butikken åpen mandag til lørdag, fra 10:00-16:00. På instagram kan du delta i vår fotokonkurranse. Hvis du deler bilde av dine Aurlandsko eller Aurlandsveske i denne høstferieuken, kan du vinne et gavekort i verdi av 100 NOK. I samme tidsrom får du 20% rabatt på produktene i fargene kastanje og kaffe latte. Bruk kode HASUTFERIE2021, så tilpasser beløpet seg ved utsjekk.  Ha fin høstferie - uansett om du er på fjellet, ved sjøen, på stranda eller på jobb. 

Fortsett å leseUtsalg - Hva produkter finnes der? Hva betyr b-vare når dere kjøper hos oss?

Produkter som har redusert pris av ulike grunner, samler vi i utsalget vårt på nett. prisene er som oftest redusert på grunnen av: Modellen er utgått - det betyr vi har bare neo få sko på lager, som oftest ikke i alle størrelser. Lagertømming: Vi har for mye lagerbeholdning av et bestemt produkt, og vil gjerne tømme lageret vårt. B-Vare: B-vare er et produkt med kosmetiske småfeil. Som oftest er det små bruksmerker på sålen - spesiell lærsåler. Nederst ser dere noe eksempler på et bilde. Ved de fleste av disse små feilene kan man ikke se forskjellen til a-vare mer etter første dagen i bruk. Bruksmerkene kommer enten ifra sko som har blitt prøvd på - det kan være...

Fortsett å lese15% rabatt på bunadsko

Til og med 30. september 2021 får newsletter abonnentene våre 15% rabatt på våre bunadsko. Med rabattkoden BUNAD 2021. Er du investert til høst konfirmasjon i år? Ønsker du deg bunadsko som ikke bare er elegante og komfortable, men også norske? Bunadskoene våre er laget i Aurland, Vestland. Spennene er av ekte sølv og laget på Voss av Vossasylv.  

Fortsett å lese