Få 10% rabatt når du bestiller som Newsletter abonnement!

Nyheter RSSVi rydder lageret

Nå får du utvalgte varer til 50% rabatt med rabattkoden “AURLANDS50” Rabatten gjelder kun utvalgte varer og størrelser.  Buxton Black Nappa 50% rabatt på størrelse 41, 42, 43 og 44 med gummisåle Kjøp her Buxton Navy Nubuck 50% rabatt på størrelse 40, 44 og 45 med lærsåle Kjøp her Buxton Ochre Nubuck 50% rabatt på størrelse 43, 44 og 45 med lærsåle Kjøp her Buxton Sand Nubuck 50% rabatt på størrelse 43, 44 og 45  med lærsåle Kjøp her Buxton Forrest Nubuck 50% rabatt på størrelse 43, 44 og 45  med lærsåle Kjøp her  

Fortsett å leseFOTOKONKURRANSE

Skal du gå Aurlandsdalen i høst? Aurland er vakker på høsten, både til fjells og langs fjord. Aurlands arrangerer i den sammenheng en fotokonkurranse, hvor det beste bildet vinner en Aurlands Dalen Weekender og en Aurlands Toalettveske til en verdi av 5545,- Hent inspirasjon fra den vakre naturen og de fantastiske omgivelsene, eller kanskje dine aurlands produkt? For å delta i konkurransen:  1. følg @aurlandskoen  2. del ditt beste bilde på Facebook eller Instagram med emneknaggen #aurlandsontour og #aurlandsdalen  Konkurransen går fra 01.09.2022 til 16.10.2022.  Aurlands Dalen Weekender Aurlands Dalen Weekender er oppkalt etter Aurlandsdalen, som de fleste kjenner fra den verdenskjente vandreturen. Dalen weekender er den perfekte veska for en langhelg eller en jobbreise. Den er elegant, av god kvalitet og har mange praktiske detaljer. ...

Fortsett å leseBesøk oss i sommer

Ta turen til idylliske Aurland i sommer, og opplev spektakulære omgivelser i bygden der fjord møter fjell. Aurland er kjent for sine mange unike attraksjoner, som Nærøyfjorden, Stegsatein utsiktspunkt, fantastiske Flåmsbana, verdenskjente Aurlandskoen og mye mer.  I Aurlands skofabrikk foregår all produksjon av Aurlands produkter, og her har vi også et av våre to utsalg. Vår andre butikk Aurlands Outlet finner sted i Flåm, en kort kjøretur fra Aurland.  Dersom du ønsker å lære om håndverkstradisjonen og historien til Aurlandskoen «The Original Penny Loafer», kan du bestille en guidet omvisning i fabrikken vår. Her kan du få oppleve å se hvordan skoen blir laget, i møte med skomakeren.

Fortsett å leseNå er det enklere å bestille fra utlandet!

Nå er det enklere å bestille fra utlandet! :-) Vi har endret våre betingelser. fra nå an kan du bestille fra utlandet med full kostnadskontroll, inklusive MVA, toll og andre importkostnader som måtte oppstå ved levering til utlandet. Til Europa betaler du 250 NOK i frakt, til resten av verden 450 NOK i frakt. Aurlands.com tar alle kostnader som oppstår ved importen, altså MVA, toll og gebyrer. Du finner mer informasjon om frakt her.

Fortsett å leseVi åpner ny butikk!

  Påsken nærmer seg med stormskritt, og det er med stor glede vi kan dele nyheten om vi åpner ny pop up butikk i Flåm lørdag 09.04.2022. I den forbindelse gir vi ut hele 20% rabatt på alle produkter i vår nye butikk, et tilbud som varer hele påsken! Så ta gjerne turen til Flåm i påsken, og bli med å feire åpningen av vår nye butikk med kake og mange andre kjekke aktiviteter. Les gjerne mer om påskeprogrammet i Flåm her: https://www.norwaysbest.com/no/pakker/paskeprogram-i-flam/ Du finner oss i «gamle Toget Kafé» i hjertet av Flåm sentrum. Velkommen innom!

Fortsett å lese