Få 10% rabatt når du bestiller som Newsletter abonnement!

Om oss


Våre produkter er designet og produsert i den lille fjordbygda Aurland, innerst i Sognefjorden. Aurland blir i mange sammenhenger kalt for "The Shoemaking Capital of Norway" da vi er den eneste produsenten av sko som produseres i Norge. Vår lille skofabrikk, ligger i møte mellom fjord og fjell i sentrum av Aurland, en liten bygd på Vestlandet. Fabrikken har en lang historie, og det er her alle våre produkter blir designet og produsert for hånd av Simona, Andreea og Roger. De har alle lang erfaring men å lage produkter av skinn, og en fellesfaktor alle er opptatt av er fokus på kvalitet. 
Skinnet som benyttes på våre produkter kommer fra Sepici, som er en miljøsertifisert skinnprodusent fra Tyrkia. Læret kommer fra storfe, som gjør at produktene blir slitesterke, av høy kvalitet og varer lenge.
Våre produkter går gjennom en rekke prosesser fra et stort stykke skinn til ferdig produkt. Skinnet må blant annet stanses ut, skjefles, sys i flere omganger på ulike maskiner, bli formet, og limt.
Ønsker du å lære mer om produksjonen og hvordan våre produkt blir til, kom gjerne en tur innom vår fabrikk i Aurland. Her kan du få en guidet omvisning via vår audioguide eller en personlig omvsining av våre ansatte