Få 10% rabatt når du bestiller som Newsletter abonnement!

Nyheter — rabattkode RSS



Morsdag

12.02.2023 feirer vi alle mødre Gled din mor med elegante og tidløse kvalitetsprodukter, designet og produsert i Norge Med rabattkoden “MOR23” får du hele 20% rabatt på Aften, Vetla og Liti Tilbudet gjelder frem til 12.02.2023   5 gavetips til morsdag   Aften Aften er den perfekte vesken for en hyggelig aften. Vesken er enkel, elegant og fungerer både som en skulderveske og clutch veske -20% rabatt med koden “MOR23” Se mer her   Vetla Vetla er den lille vesken som passer til både hverdag, fritid og fest. Vesken er elegant og enkel. -20% rabatt med koden “MOR23”  Se mer her Toalettveske I Aurlands Toalettveske kan mor organisere sine skjønnhetsprodukter. Veskene er laget av kvalitetslær og har en praktisk lukkemekanisme med glidelås.  Se mer her...

Fortsett å lese




Rabatt på nye farger og fotokonkurranse

Det er høstferie i Sogn. Vi holder butikken åpen mandag til lørdag, fra 10:00-16:00. På instagram kan du delta i vår fotokonkurranse. Hvis du deler bilde av dine Aurlandsko eller Aurlandsveske i denne høstferieuken, kan du vinne et gavekort i verdi av 100 NOK. I samme tidsrom får du 20% rabatt på produktene i fargene kastanje og kaffe latte. Bruk kode HASUTFERIE2021, så tilpasser beløpet seg ved utsjekk.  Ha fin høstferie - uansett om du er på fjellet, ved sjøen, på stranda eller på jobb. 

Fortsett å lese



15% rabatt på bunadsko

Til og med 30. september 2021 får newsletter abonnentene våre 15% rabatt på våre bunadsko. Med rabattkoden BUNAD 2021. Er du investert til høst konfirmasjon i år? Ønsker du deg bunadsko som ikke bare er elegante og komfortable, men også norske? Bunadskoene våre er laget i Aurland, Vestland. Spennene er av ekte sølv og laget på Voss av Vossasylv.  

Fortsett å lese